Ingyenes szolgáltatásaink ajánlattevők részére


Társaságunk célja, hogy ügyfeleit hozzásegítse a közbeszerzésekben való sikeres részvételhez, ezért a konkrét közbeszerzési eljárásokban való ajánlattétel támogatásán kívül valamennyi kiegészítő szolgáltatásunkat ingyenesen biztosítjuk az alábbiak szerint.

Közbeszerzési lehetőségek felmérése

Amennyiben egy cég úgy dönt, hogy be kíván lépni a közbeszerzési piacra, az első és legfontosabb lépés annak vizsgálata, hogy a cég megfelel-e a közbeszerzési jogszabályokban foglalt, kötelezően alkalmazandó feltételeknek (kizáró okok), illetve annak felmérése, hogy milyen eséllyel képes megfelelni az ajánlatkérők által jellemzően meghatározott alkalmassági feltételeknek (pl. referencia, árbevételi korlátok, mérlegadatok, stb.) Ennek érdekében ingyenes személyes konzultációt biztosítunk, továbbá cégreszabott elemzést készítünk az Önök részére.

Pályázatfigyelési szolgáltatás

Partnerünk pályázatfigyelési szolgáltatása keretében a Közbeszerzési Adatbázisban, Közbeszerzési Értesítőben és az Európai Unió Hivatalos Lapjában megjelenő közbeszerzési ajánlati felhívások közül személyre szabottan, naponta juttatja el Önöknek azon közbeszerzési kiírások listáját, amelyek megfelelnek a Társaságuk tevékenységi körének, illetve az Önök által megadott egyéb keresési feltételeknek.

Az alkalmasság vizsgálata

Egyedülálló szolgáltatásunk, hogy ügyfeleink részére ingyenesen megvizsgáljuk, hogy az általuk kiválasztott konkrét kiírás alkalmassági feltételeinek a cég ténylegesen megfelel-e.

Pályázatírási szolgáltatás


Amennyiben cégének alkalmassága megerősítést nyer egy közbeszerzés vonatkozásban, vállaljuk a pályázat összeállítását, illetve az ajánlattételi folyamat teljes támogatását ügyfeleink egyedi igényei szerint. Megbízási díjainkat az alábbiak szerint határoztuk meg:

Szolgáltatás megnevezése Díj (nettó Ft)
A közbeszerzési eljárás ajánlattételi vagy részvételi határidejéig benyújtandó ajánlat vagy részvételi jelentkezés, valamint az ehhez kapcsolódó esetleges hiánypótlás teljeskörű elkészítése érvényességi garanciával. Részajánlatonkénti felár: 20.000 Ft/rész.


100.000 Ft/pályázat
Az ajánlatkérő külön felhívására benyújtandó egyéb igazolások és dokumentumok elkészítése


12.000 Ft/óra
Közbeszerzési tanácsadás Ügyfeleink egyedi igényei szerint (pl. ajánlat, részvételi jelentkezés, hiánypótlás vagy bármely egyéb dokumentum véleményezése, ellenőrzése, árindokolás elkészítése, előzetes vitatrendezési és jogorvoslati kérelem elkészítése, közbeszerzési stratégia kialakítása, közbeszerzési adatgyűjtés, tárgyalásokon való részvétel stb.)


12.000 Ft/óra

Az egyes közbeszerzések feltételeinek különbözősége, továbbá az eltérő ügyféligények miatt a 2. és 3. sorban szereplő szolgáltatásunkat óradíjas elszámolás alapján nyújtjuk, így Önnek kizárólag annyi munkadíjat kell megtérítenie, amennyi időráfordítással az adott feladatok elvégzése ténylegesen járt. Kiemelnénk továbbá, hogy egyszakaszos eljárás esetén Önnek csak abban az esetben merülnek fel az 1. sor szerinti fix díjon felül további költségei, amennyiben legkedvezőbb ajánlattevőként az Ajánlatkérő felkérte a részletes igazolások benyújtására, amely jó eséllyel már az eljárás megnyerését jelenti az Ön számára.

Egy adott pályázat elkészítését követően részletes, negyedórás egységekre lebontott teljesítési igazolást készítünk ügyfeleink részére, akikkel minden alkalommal jóváhagyatjuk azt a számla kiállítását megelőzően. Az első, személyes konzultációt ingyenesen biztosítjuk.